Uformell Internturnering – Våren/Sommeren 2021

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer med dette alle våre medlemmer til en uformell internturnering på anlegget våren/sommeren 2021!

Som i fjor setter vi sammen grupper hvor alle møter alle. Kontaktinformasjon deles og spillerne avtaler selv seg imellom når de skal spille. Det blir derfor nødvendig å dele mobilnummer, evt. e-post til spillerne i sin gruppe. Resultater sendes inn til turneringsleder, så snart kampene er ferdige.

Spilleregler:

Det spilles best av 3 sett med tie-break på a 6 i games og ev. avgjørende sett som supertie-break (først til 10 poeng). Gruppevinnere (+ ev. nr. 2) møtes til finalerunder. Opplegg for sluttspillet kommer vi tilbake til.

Banereservasjon kamper:

Når spillerne har avtalt kamptid, reserver de selv bane på vår nettside ptk.no. Det gis anledning til å booke 2 timer for avholdelse av kamp.  Opplegget må tilpasses hvis stor deltakelse. Det kan da bli aktuelt å regulere antall games / kamplengde.

Påmelding:

Påmelding er gratis og skjer ved å sende e-post til turneringsleder.

Siste frist for påmelding er: fredag 28. mai kl. 23:59.

For å kunne dele dere inn i noenlunde jevne grupper, ber vi om at dere ved påmelding oppgir ca. ferdighetsnivå:

  1. Nybegynner
  2. Litt øvet
  3. Øvet
  4. Turneringsspiller

Tidsplan:

Vi planlegger å legge ut kampoppsett senest søndag 30. mai, slik at kampene kan avvikles fra og med denne datoen. Innledende kamper planlegges ferdigspilt i løpet av søndag 13. juni. Sluttspill planlegges påfølgende uke, med en sosial avslutning med finaler helgen 19.-20. juni, med forbehold om at gjeldende koronaregler tillater dette.

Håper du er interessert i å være med. Dette blir gøy og sosialt for alle, uansett ferdighetsnivå og alder!

Smittevern / Koronaregler:

I henhold til gjeldende retningslinjer fra regjeringen bør arrangementer som samler personer fra flere kommuner utsettes eller avlyses. Vi vil derfor sette sammen gruppene slik at det kun er personer fra samme kommune som møtes. Alle deltakere må overholde følgende:

  • Holde minst 1 meter avstand til enhver tid til andre som ikke er i samme husstand
  • Hvis du er syk eller har symptomer holder du deg hjemme
  • Håndvask og/eller desinfisering av hender før, under og etter kamp
  • Kamptidspunkt rapporteres til turneringsleder for å kunne bistå ved en eventuell senere smitteoppsporing

Ved spørsmål om smittevern kan turneringsleder kontaktes.

Med hilsen

Julius Lund
Turneringsleder