Velg ditt medlemskap

Medlemskap gir rett til bruk av grusbanene samt klubbhusets garderober og dusj i hele sommerhalvåret.

Klubben har også en ballmaskin som medlemmene kan låne.

Be om gratis prøvetime.

Barn
Kr500År
Barn til og med det år man fyller 16 år
Junior og Student
Kr1100År
Junior til og med det år man fyller 19 år.
Student til og med år man fyller 30 år. Studentbevis må fremvises.
Senior
Kr2200År
Senior fra og med det år man fyller 20 år til og med det år man fyller 64 år.
Familie
Kr3200År
Familierabatt: Hver familie/husstand betaler maksimalt kr. 3.200,-
Fyll ut hovedmedlem og de andre medlemmene i husstanden.
Pensjonist
Kr1400År
Pensjonist fra og med det år man fyller 65 år

Ofte stilte spørsmål

Når starter sesongen på anlegget?

Banene åpner normalt i april. Arbeidet begynner så snart frost og snø ikke er noe problem. Det arrangeres en vårdugnad for åpning av banene i april og en høstdugnad for stenging av banene i oktober. Vi er avhengige av at medlemmene stiller opp på dugnadene og hjelper til. Se klubbens dugnadsinstruks for høst- og vårdugnad og retningslinjer for det løpende vedlikeholdet av banene her.

Hvordan får jeg tilgang til banene?

Medlemmer som har betalt årets kontingent, kan hente nøkkelkort til avtalt tid. Nøkkelkortet gir adgang både til baner og til klubbhuset. Da er garderobeanlegg og toaletter tilgjengelig. Nøkkelkort som ble brukt året før, leveres inn.

De som ikke er medlemmer, melder seg inn her og får tilgang når kontingenten er betalt.

Mottar jeg informasjon i fra klubben?

All viktig informasjon sendes ut til medlemmer via e-post, i noen tilfeller også på SMS. Det er derfor viktig at medlemmene sørger for at vi har registrert riktig data.

Informasjon legges også ut her på Websiden og på klubbens Facebook, Instagram og X/Twitter-side.

Kan man få kurs i tennis?

Klubben samarbeider med profesjonell trener som gir kurs, enten i grupper eller enkeltvis. Dette avtales og betales direkte til trener. Mer informasjon finnes her. Medlemmer i styret gir gjerne en første time veiledning gratis. Under felles treningskvelder (onsdager fra 18-20), må medlemmer gjerne kontakte styret for å få litt tips og råd, dette koster ingenting.

Har klubben innendørsbaner?

Klubben har dessverre ikke innendørsbaner, så for vinterhalvåret må vi henvise våre medlemmer til de tennishallene som finnes i vårt område.

Har klubben utstyr for utlån?

Klubben har noe utstyr for utlån, men det anbefales at spillere kjøper sitt eget utstyr. Klubbens trener tilbyr råd og hjelp til å anskaffe utstyr til rabatterte priser. Medlemmer i Prinsdal Tennisklubb får også gode rabatter hos Mastersport i Raschsvei 38 på Karlsrud.

Kreves det spesielt utstyr?

Det er krav til fottøy, sko må ikke ha knotter eller grovt mønster, det ødelegger banen. Joggesko eller andre sko med dype spor er ikke tillatt.

Er det noe jeg må passe på, når jeg er på banen?

Når du ankommer anlegget, bør du sjekke om dekket er tørt og trenger å vannes før bruk. Spør gjerne andre om hvordan dette gjøres, slik at banen ikke tar skade. Etter trening skal banen alltid kostes – helt ut til sidene mot nettinggjerdet for å hindre ugress. Når det regner eller banen er veldig våt må du ikke gå inn på banen eller spille. Da blir banen ødelagt, og det kan fort bli mange timers jobb å fikse. Er du i tvil prøv å presse tommelen ned i underlaget. Det skal ikke bli merke. Blir det sko-spor når du går på banen er det også et klart tegn på at det er for vått. Les våre retningslinjer for vedlikehold og stell av banene.

Er det faste treningsdager?

Klubben har fast treningdag hvor alle er velkomne. Hvilken dag dette blir, kunngjøres – det er gjerne på onsdager. Du kan komme sammen med noen å spille med, eller alene. Kommer du alene, sørger vi for at du får noen å spille med, og litt instruksjon. Det kan være at du spiller med flere samme kveld.

Ellers kan du komme når du ønsker, unntatt de dager og tidspunkt det arrangeres seriespill, turneringer eller annet. Det er som regel annenhver tirsdag og torsdag. Dette blir kunngjort når spilleplan er fastsatt.

Kan man leie enkelttimer på anlegget?

Medlemskap gir rett til spill på banene hele sommerhalvåret. Ikke-medlemmer kan leie enkelttimer på anlegget for kr. 300,- pr. time. Retningslinjer for hvordan dette gjøres finner du her. Ikke-medlemmer kan ikke reservere bane mellom 16:00 og 21:00 mandag-torsdag og baneleie må være betalt før bane kan reserveres. Betaling gjøres via bank eller Vipps og merkes med «baneleie» og dato.