Lagkamper / seriespill 2022

Ønsker du å spille lagkamper for Prinsdal Tennisklubb neste år? Vår frist for å melde på herre- og damelag for sesongen 2022 er 1. november, så vi ønsker en tilbakemelding fra alle som kan være interessert i å være med på dette.

Vi hadde i 2021 ett herrelag, ett damelag og ett veteranlag (de over 45 kvalifiserer). Vi vurderer å melde på følgende lag for 2022:

Herrer 1 – 3. divisjon (rykket opp fra 4. i år)
Herrer 2 – 4. divisjon
Damer 1 – 2. divisjon
Herrer Veteran – 3. divisjon veteran

Kampoppsettet for 2022 er ikke klart, men vanligvis er det kamper i mai og juni, samt august og september. Det er ikke kamper i juli. Kampene spilles kl. 12:00 lørdager og søndager og 17:00 mandager og torsdager. I fjor var de fleste kampene i helgen. Det spilles hjemme og borte, så ca. halvparten av kampene er på Prinsdal og de øvrige borte, de fleste i Oslo-området, og noen få litt lenger unna. Det spilles 4 singlekamper og 2 doublekamper pr. lagkamp og man kan stille med samme spillere i single og double, eller stille med forskjellige spillere.

Mer info på NTFs hjemmesider.

Noen ønsker bare å spille enten single eller double, så det er greit å ha en stall med litt mer enn 4 spillere. Vi ønsker å ha 5 spillere pr. lag, som kan spille alle kampene + noen reserver tilfelle sykdom mv.

Vi planlegger å sette i gang med en fast treningsdag i uken så dette blir sosialt og en god mulighet til å utvikle seg og få kamptrening. Vi kjører noen økter med «uttak» når banene åpner til våren.

Fint om du melder tilbake om du er interessert i å være med eller har spørsmål til dette.