Klubbmesterskapet 2020 – oppsummering

Klubbmesterskapet 2020 for Prinsdal Tennisklubb ble avholdt lørdag 22. august til torsdag 27. august. På grunn av regn på planlagt oppstartsdag, fredag 21. august, ble kampene som skulle vært spilt fredag og lørdag morgen utsatt, og klasse single A måtte spilles ferdig mandag-torsdag uken etter. Det var krevende forhold, med mye vind, spesielt på lørdag, men vi slapp mere regn og takket være baner som drenerer godt ble Double og Single B og øvrige innledende kamper i Single A spilt som planlagt.

Det ble spilt totalt 17 kamper og arrangert turneringer i Double, Single klasse A og Single klasse B. I en spennende finale var det Jarle Bråten og William Nyhagen som vant Double, med 6-2, 3-6, 11-9 over Pål Mathiesen og Petter Naustdal. I sin første turnering vant Audun Lund-Andersen Sandve (14 år) single B etter seiere mot Frederick Wood 1-6, 6-2, 6-4 og Mathias Bråten 6-2, 6-2, i en jevnspilt gruppe. I single A vant Julius Lund finalen 7-5, 7-5 mot Petter Naustdal.

Vi takker alle for deltakelsen og ønsker velkommen tilbake neste år. Klubbmesterskapet er en sosial og hyggelig turnering, med lav terskel for å melde seg på, så vi håper på enda flere deltakere neste år!